среда, 24. јун 2015.

Real Techniques Expert Face Brush Recenzija (Review)

Današnji post, koji se nadam da će biti kratak (brat mi se žalio da je prethodni predugačak i da nije mogao da čita sve to), posvećen je ovoj divnoj četki.

This post is dedicated to this beautiful face brush.







Najpre nešto sa zvaničnog sajta o četki a zatim ću sa vama podeliti i svoje utiske.

  • Veoma čvrsta i široka, za nanošenje i stapanje kremastog ili tečnog pudera.
  • Izgledati savršeno čak i pri veoma jakoj svetlosti
  • Ultra meka sintetička vlakna su ručno sečena i u potpunosti otporna na zgrušavanje
  • Sama stoji zahvaljujući zaravnjenom dnu, laka za odlaganje
  • Izdužena aluminijumska drška je laka i pogodna za upotrebu


Here are some information from the official site and then I'll share my opinion with you.
  • Ultra firm and broad for application and blending of cream or liquid foundation:look pixel-perfect even in harsh light
  • ultra-plush, synthetic bristles are hand-cut and 
  • 100% cruelty-free
  • self-standing for easy storage
  • extended aluminum handle is light and easy to use



Četku imam od avgusta 2012. godine. Naručena je sa sajta iHerb.com kako u to vreme u Srbiji nije bilo moguće kupiti. Danas imamo i srpski sajt sa četkama sestara Chapman, na kome sem ove možete naručiti i druge četke iz njihove linije Real Techniques.  

 http://realtechniques.rs/shop/ekspertska-cetka-za-lice/

I own this brush since August 2012. It was ordered from the website iHerb.com, as at that time it was not possible to buy this brush in Serbia. Now we have our own Serbian site with the brushes from the Real Techniques line.

     

Po mom mišljenju četka ima veoma lep i elegantan izgled. Drška je izrađena od aluminijuma, donji deo drške je od gumirane plastike i ravno je sečen sto omogućava četki da sama stoji. Dlaka je sintetička, dvobojna i kao sintetička dlaka najbolja je za korišćenje sa tečnim i kremastim proizvodima.
In my opinion brush has a realy nice and elegant appearance. Handle is made of aluminium, bottom part of the handle is made of a rubberazed plastic and has a straight cut allowing brush to self-stand. Bristles are synthetic, dual-color and it is best used for liquid or cream products.



Dlaka je izuzetno mekana i četka je dosta gusta, sto omogućava da od bilo kog tečnog pudera izvučete maksimum kada je u pitanju pokrivenost.

Bristles are very, very soft and dense. With this brush you can make the most of any liquid foundation when it comes to coverage.

Iako je zvanično četka namenjena za nanošenje tečnog pudera, moje mišljenje je da je četka multifunkcionalna. Odlično nanosi tečni puder to stoji, ali dobra je i za nanošenje kremastih proizvoda za konturisanje a čak i onih u kamenu. Takođe njome je moguce nanositi kremasto ili rumenilo u kamenu.

Although officialy this brush is designed for applying liquid foundation, my opinion is that the brush is multifunctional. It is excelent for applying liquids but it is also good for cream contouring even powder contouring.Also you can apply blush with this brush, cream and powder.






 Čisti se lako, uz malo tečnog sapuna i vode. Kako je gusta, našla sam trik za brže sušenje. Kada je lepo isperem vodom, dobro je iscedim prstima a zatim je iscedim pomoću čistog i suvog peškira. Zatim prelazim kružnim pokretima preko suvih delova peškira kako bi upio što više vode. I četka je suva i spremna za korišćenje. :D

Cleaning is easy, youn need some soap and water. I have a little trick for this brush to dry faster. When you rinse the brush with water, squeeze it realy hard with you fingers to remove excess water. Then use a clean and dry towel and go with your brush in a circular motion over your dry towel. Little swirling and your brush is dry and ready to use. :D


Četka je zaista odlična i vredi tih para. Od srca je preporučujem i ja je sigurno ne menjam dok god bude mogla da se koristi a na slikama vidite da pored tri godina konstantnog korišćenja i pranja, dlake izgledaju kao nove.


I recommend checking out this brush. From my pictures you can see that the bristles look like new even though I use it constantly over the pass three years.




Nadam se da vam se dopao post, volela bih da čujem u komentarima vaša iskustva i preporuke za slične proizvode. Do sledećeg čitanja. XO


I hope you liked this post, please feel free to comment down below with your thoughts and experiances. Till the next post. XO









4 коментара:

  1. E nju odavno merkam. Vise puta sam je stvaljala u korbu i vracala nazad :D nikako da se odlucim da li je uzmem :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Za mene ne postoji bolja...imala sam jos neke jeftinije ali ova je savrsena...presla sam i na BB ali ne, ova mi je odlicna i ne menjam je...ja bih sve njihove cetkice jer su tako mekane i odlicne. :)

      Избриши
  2. Planiram da je kupim vec duze vreme. Mislim da nema recenzije koja je rekla da ne valja. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Od mene ima preporuku...kad bih morala jednu da predlozim od svih njihovih to bi bila ova...tri godine a ona izgleda kao nova i savrseno radi svoj posao...:)

      Избриши