среда, 1. јул 2015.

Recenzija palete senki NYX Love in Paris Mon Cherie



Da li ste spremne za ljubav u Parizu? :) Danas ću podeliti sa vama svoje iskustvo sa ovom NYX paletom senki.














Paleta se sastoji od devet senki, mase 0.8 g po senki. Ima dve mat senke, pink i poslednja braon, a ostale su senke sa sljokicama i sedefaste senke.





Krenuću sa opisom svake pojedinačne senke:

1. Prva u paleti je teget senka sa teget šljokicama. Lepa tamna senka. Kao i ostale kruni se ali uz malo truda može da se postigne dobar izgled. Pigmentacija je solidna (ne najbolja) i na slici se vidi kako izgleda bez baze sa senku.

2. Sledeća u nizu je šampanj sedefasta senka. Lošije pigmentacije nego prva. To se vidi i sa slike, uz bazu izgleda malo bolje.

3. Treća senka u paleti je zlatna sedefasta senka. Vidi se da je i ona, kao ostale svetlije senke, slabije pigmentacije.

 4. Jedna jarka i zabavna nijansa. Mat ciklama senka. Šteta što je pigmentacija losa. Može da se nadogradi ali dosta je praškasta i teško se nanosi.

5. Tamno zelena senka sa zlatnim šljokicama. Za nju važi sve isto kao i za prvu senku u paleti.

6. Šestu senku i ne vidimo na mojoj ruci. Lepo izgleda u paleti ali je pigmentacija nepostojeća. 

7. Lepa bakarna sedefasta senka solidne pigmentacije. Kao senka koja se nanosi preko celog kapka, moze da posluži za dnevnu letnju sminku. Ona i malo maskare i spremne ste za dan.

8. Takođe zlatna sedefasta senka ali za razliku od zlatne sa pocetka malo vise vuce na narandzasto. Solidna senka.

9. Mat tamno braon senka. Hladnog tona. Na dodir je tako mekana. Da je pigmentacija jača, bila bi savršena senka. Ovako je srednja pigmentacija koja se lako nadograđuje.

Da li je ova paleta vredna tih 1000 dinara? Zavisi sta od nje očekujete. Sa svim senkama se može raditi, osim sa jednom. Uz malo truda može se dobiti dobar look. Moje lično mišljenje je možda dati malo više para  za paletu sa malo jačom pigmentacijom. Ove senke su dobre za početnike kako ne mogu preterati sa nanošenjem. 



Jednostavna a efektna šminka sa teget senkom iz ove palete. 

Da li ste je probale ili neku drugu paletu od NYX-a? Podelite mišljenja sa mnom i preporuke jer sam u potrazi za dobrom paletom (jeftinija ili skuplja nebitno je) ? Do sledećeg čitanja. XO



4 коментара:

  1. Imala sam jednu NYXovu paleticu ovog tipa i mislim da je nisam pipnula otkad sam uzela njihove pojedinačne senke. Daleko veći kvalitet i viće proizvoda :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moracu onda da poglesam pojedinacne senke...tako je i najlakse prilagoditi boje svojim afinitetima...na slici se vidi po udubljenju koje su koriscenje ostalo zaista slabo a ipak ni boje nisu neutralne i pogodne za svaki dan...:)

      Избриши
  2. Imam par nyxove paaletice i previše se truse. Nisam baš oduševljena, ali za početak šminkanja dosta znače

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se...za pocetnike su sasvim ok, jedino sto treba imati strpljenja u radu sa njima...moze da se napravi odlican izgled uz malo rada...:)

      Избриши